23 dec 2021

SOVAK is dan misschien wel onze opdrachtgever, maar we bouwen vooral voor de cliënten. Want een lach op hun gezicht: dáár is het ons om te doen. Toen we het verzoek kregen om de oliebollenactie te sponsoren, zeiden we dan ook volmondig: ja!

Op 11 december werden de cliënten met een beperking getrakteerd op oliebollen. Speciaal voor SOVAK zijn er een slordige 850 bollen vers gebakken en gebracht. “Dit soort leuke initiatieven ondersteunen we natuurlijk”, aldus bedrijfsleider Patrick van Lier. “Cliënten blij, wij blij!”

Meer informatie?

shape
Persoon avatar afbeelding
Toine Kooijmans

Aquisiteur

’’
“Dit soort leuke initiatieven
ondersteunen we natuurlijk”

Afbeelding container breedte

Over SOVAK en Peters

SOVAK is een zorginstelling met 64 locaties in Zuid-Nederland voor wonen, dagbesteding, begeleid werken en behandelingen. Twee van die locaties hebben wij gebouwd. “En momenteel zijn we bezig met de nieuwbouw van een derde pand”, vertelt Patrick. “Dat doen we vanuit een bouwteam samen met Van Delft Groep en Qwinq, met wie we ook de oliebollenactie mogelijk hebben gemaakt.”

Opbrengst naar Stichting Roparun

De oliebollen werden overigens niet alleen voor de cliënten gebakken, maar voor veel meer liefhebbers. In totaal werden er maar liefst zevenduizend oliebollen, waarvan de opbrengst naar Stichting Roparun gaat. Via deze stichting komt het geld dan weer terecht bij instellingen, goede doelen en projecten die bijdragen aan de missie van Roparun. Die luidt als volgt: leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. “Dat deze stichting aan de actie gekoppeld is, maakt onze bijdrage nóg waardevoller”, laat Patrick tot slot weten. “Zeker tijdens deze weken voor Kerst, waarin we extra aan een ander denken.”

Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding

Meer informatie?

shape
Persoon avatar afbeelding
Toine Kooijmans

Aquisiteur