20 dec 2021

We voelen ons sterk verbonden met de wereld van de zorg. Zo ook met ‘s Heeren Loo, een stichting die mensen met een (verstandelijke) beperking helpt om hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. In hun opdracht hebben we onlangs een aantal woningen gerenoveerd in Tiel. Een bijzonder project dat we opleverden met een creatieve twist…

De oplevering van een project is altijd een mooi moment. Zo nu en dan trakteren we opdrachtgevers daarom op iets extra’s. Iets waarmee we een project op een speciale manier afsluiten. In het geval van ’s Heeren Loo: door schilderplaten te schenken aan de bewoners van de gerenoveerde woningen.

Meer informatie?

shape
Persoon avatar afbeelding
Alexander Schoonenberg

Commercieel directeur

Afbeelding container breedte

Samen vieren

“Vlak voor de oplevering van de woningen kwam Johan, uitvoerder bij Peters, naar me toe”, vertelt Brenda van Kalkeren, coördinator recreatie bij ’s Heeren Loo. “Hij wilde graag iets leuks organiseren voor de bewoners. Gewoon, om samen te vieren dat het project achter de rug was. Superleuk natuurlijk!”

’’
“De kunstwerken geven letterlijk
kleur en identiteit aan het leven hier”

Brenda wist meteen wat Johan voor haar kon betekenen. “Onze woningen konden wel wat kleur gebruiken. Daarom hebben we onlangs vochtbestendige schilderplaten aangeschaft. Die hebben onze bewoners zelf ingekleurd. Als je ons terrein opwandelt, kun je de kunstwerken onmogelijk missen. Ze geven letterlijk kleur en identiteit aan het leven hier. Toen ik daar met Johan over sprak, stelde hij voor om de schilderplaten te sponsoren.”

Frietkraam

Voor ’s Heeren Loo is een connectie met de buurt erg belangrijk. Daarom leek het Brenda leuk om de schilderijen te onthullen op de Burendag in september. “Door corona kan veel niet, maar we denken graag in mogelijkheden. En Johan dacht vrolijk met ons mee. Om de magen van onze bewoners en de mensen uit de buurt te vullen, regelde hij een frietkraam. Een smakelijke verrassing!”

Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding

Groot hart

Brenda waardeert dat we de woningen niet ‘koud’ opleveren. “Sowieso ken ik Peters als een bedrijf met een groot hart. Dat zag ik ook tijdens de bouwwerkzaamheden weer terug. De medewerkers realiseren zich heel goed dat ze te gast zijn bij onze bewoners. En ze weten perfect hoe ze met hun nieuwsgierigheid moeten omgaan. Ze leven zich in en snappen waar ze aan het werk zijn. Dat stellen we bij ’s Heeren Loo enorm op prijs.”

Meer informatie?

shape
Persoon avatar afbeelding
Alexander Schoonenberg

Commercieel directeur